Παρωδία

Χρυσοχοΐδης: απαγορεύεται η θεία κοινωνία σε όλη τη χώρα

Ρεπορτάζ

Με αιφνιδιαστική απόφασή του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απαγόρευσε την τέλεση θείας λειτουργίας και κοινωνίας σε ολόκληρη την επικράτεια επ’ αόριστον. Κατά πληροφορίες μας, η απόφαση αυτή συνδέεται με τη διαπίστωση ότι ορθόδοξοι ιερείς οι οποίοι το τελευταίο διάστημα πήραν μέρος σε δοξολογίες, λιτανείες, κηρύγματα και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις, νόσησαν μαζικά ή/ και μετέδωσαν τον κορονοϊό σε άλλους, ενώ ορισμένοι άρχισαν ήδη να πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλο.

Σε δήλωσή του, ο υπουργός αιτιολόγησε την απόφασή του ως εξής.

«Δεν είναι ώρες ανέμελες. Η ζωή μας έχει αλλάξει.

Ζούμε την πιο δύσκολη δοκιμασία μετά τον πόλεμο. Δίνουμε μάχες με έναν αόρατο εχθρό, που έχει κάνει παγκόσμια εισβολή. Χρειάζεται να αντέξουμε πρώτα απ’ όλα ψυχικά, με σθένος. Να υποστούμε ευλαβικά τα μέτρα, να βάλουμε στην πάντα συνήθειες, διασκέδαση, συναναστροφές. Χρειάζεται να πολεμήσουμε συλλογικά. Να ζήσουμε μέσα, οι τελετές οι γιορτές να περιμένουν τον άλλο χρόνο.

Κυρίως χρειάζεται να μη διχαστούμε να μη χωριστούμε. Ζούμε σπίτι, αλλά από αλληλεγγύη και ενσυναίσθηση, όχι από αδιαφορία ή αντικοινωνικότητα.

Δεν θα γίνει θεία λειτουργία και κοινωνία μέχρι νεωτέρας. Όπως δεν έγινε παρέλαση για την28η Οκτωβρίου, για την 25η Μαρτίου. Όπως δεν έγινε περιφορά Επιταφίου, δεν έγινε Ανάσταση, δεν γιορτάσθηκε Πάσχα. Σε όλες αυτές τις εθνικές ή καθολικές στιγμές γιορτής κάναμε πίσω.

Έτσι και τώρα, με την ίδια ευλάβεια, με την ίδια πειθαρχία, με την ίδια ευθύνη. Είναι μέτρο προστασίας στην πιο δραματική στιγμή της πανδημίας. Είναι πράξη δικαιοσύνης, ίσης μεταχείρισης και συνέπειας στη στάση έναντι των άλλων εορτών.

Δεν θα υπάρξουν εξαιρέσεις, κανείς δεν έχει περισσότερα δικαιώματα από κάθε πολίτη που δεν έκανε Πάσχα ή Πολυτεχνείο.

Δεν είναι ώρα για αντιπαραθέσεις, όταν τα κρούσματα πολλαπλασιάζονται. Αποδείχθηκε ότι η ορθοδοξία σκοτώνει.

Δεν είναι ώρα για παραστάσεις με μικροεκκλησιαστικά οφέλη, βάζοντας σε κίνδυνο ζωές.

Δυστυχώς τα προσκυνήματα και οι συνωστισμοί σε κλειστούς χώρους κουβαλάνε ιό και γεννάνε αρρώστια.

Απαγορεύεται φέτος η θεία κοινωνία, η Αστυνομία θα εφαρμόσει τον νόμο απαρέγκλιτα παντού.

Απευθύνω έκκληση σε όλους: ιερές μητροπόλεις, κατηχητικά, ενορίες, πρωτοσύγγελους, αρχιδιάκονους, νεωκόρους, στο χριστεπώνυμο πλήρωμα.

Δεν απειλούνται δικαιώματα, δεν υπάρχουν σχέδια κατά της ελεύθερης έκφρασης και της ανεξιθρησκίας. Ζητάμε αλληλεγγύη, ευθύνη, νοιάξιμο για τον συνάνθρωπο, προστασία για τον διπλανό.

Να ζήσουμε φέτος για να γιορτάσουμε του χρόνου».

Κλασσικό

77 σκέψεις σχετικά με το “Χρυσοχοΐδης: απαγορεύεται η θεία κοινωνία σε όλη τη χώρα

  1. Ο/Η Κωνσταντίνος Ρόκας λέει:

    ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕ; ΑΠΟ ΠΌΤΕ ΤΟ ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΜΕΤΑΔΊΔΕΙ ΙΟΥΣ; ΦΕΡΕ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΑΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΊΣΑΙ ΈΝΤΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΆ ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ, ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΆΣΦΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΊΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ. Ο ΚΎΡΙΟΣ ΟΜΩΣ ΒΛΈΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΏΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΗΡΌ ΈΡΓΟ ΣΟΥ.

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η Α.Γ. λέει:

    Εφιστώ την προσοχή σας στην ετικέτα «ΠΑΡΩΔΙΑ» που συνοδεύει την ανάρτηση.
    Κατά τα λοιπά, για όσα ψεκασμένα λέτε, επαρκή απάντηση θα πρέπει να αποτελεί ο θάνατος του Ιωάννη Τασιά και η καραντίνα στην οποία βρίσκεται η Ιερά Σύνοδος και πολυάριθμοι άλλοι ιερείς σε όλη την Ελλάδα.

    Μου αρέσει!

  3. Ο/Η Σ.Ε.Δ. λέει:

    A.Γ. Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ. Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΦΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΝΕΥΡΩΤΙΚΟΥΣ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ

    Μου αρέσει!

    • Όχι, η παρωδία δεν έχει τα όριά της.
      Ο Ιωάννης και όλη η Ιερά Σύνοδος είναι ψυχωσικοί. Να μη φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.
      υ.γ. Παρακαλούνται οι δύο σχολιαστές αυτού του νήματος (εάν είναι δύο και όχι ο ίδιος με άλλο ψευδώνυμο) να μη γράφουν με κεφαλαία. Δεν υπάρχει κανένας λόγος.

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η Σ.Ε.Δ. λέει:

        ΚΑΛΗ ΜΑΝΤΑΜ Η ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΆΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΊΑ ΔΕΙΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ

        Μου αρέσει!

  4. Ο/Η Ιωάννης Αμαρτωλός λέει:

    Είναι ντροπή! πρέπει εσάς να καθαιρεσουν…όλους τους άπιστους της Κυβερνήσεως που ορκιστηκατε. Περιμένω τη θέση της επίσημης Εκκλησίας.

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η Παναγιωτης λέει:

    Δεν υπάρχει λόγος να μάχεστε! Μια παρωδία είναι , ένα troll του site είναι για τα γεγονότα που ζούμε. Ηρεμία, πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε σωστά και όχι επιπόλαια και βιαστικά…

    Μου αρέσει!

  6. Ο/Η ΘΑΝΟΣ λέει:

    Καλα που γραφει Παρωδια πανω και ίσως γλυτωσετε το αυτόφωρο για fake news…
    Εκεινο μαλιστα το «αποδειχτηκε οτι η Ορθοδοξια σκοτωνει» που φερεται να ειπε ο Χρυσοχοϊδης ηταν πολυ αστείο…
    Εχετε χιουμορ… μπραβο.
    Παντως μακάρι να τα ειχε πει αυτα ο ουτως ή άλλως αθεος Χρυσοχοϊδης κι ας μην το δηλωνει… διότι την επομενη στιγμη η Ιερα Συνοδος θα αποκτουσε το δικαίωμα να πει σε ολους τους Ορθοδοξους Χριστιανους δηλαδη στο 95% των Ελληνων…. Τερμα τα SMS βγειτε ολοι εξω ελευθερα… φιληθειτε και αγκαλιαστειτε…
    Εφοσον ο Χρυσοχοϊδης θα παριστανε την Ιερα Συνοδο …. και η Ιερα Συνοδος θα παριστανε το Υπουργειο ΠΡΟ.ΠΟ….. να ξεμπερδευουμε.

    Και μιας και εχω ρεντα σημερα ειπα να γραψω αυτο που ειπε ο Μακαριωτατος Αρχιεπισκοπος (συμπληρωνοντας του Χρυσοχοϊδη)…

    «Αποδείχτηκε οτι αυτη η κυβερνηση σκοτωνει….
    Μας εκλεισαν ολους σπιτια μας, κλεινουν τις δουλειες μας, τις Εκκλησίες μας και τελικα έχουν εναν και μονο σκοπο….
    Αφου διελυσαν, με τα 10ετη μνημονια που δεν διαβασε ο κ Χρυσοχοιδης αλλα ψηφισε, την ελληνικη οικονομια και κατεστρεψαν το Εθνικο Συστημα Υγειας τωρα για να γλυτωσουν το λιντσαρισμα εν οψει της καταρρευσης του Συστηματος Υγειας, αποφασισαν να κλεισουν τους παντες στα σπιτια τους…
    Καλουμε λοιπον τους Ελληνες να βγαλουν τις μασκες και την ερχομενη Κυριακη ελατε ολοι στις εκκλησιες μας για λιτανείες και παρακλησεις ΧΩΡΙΣ SMS…
    Πρέπει να κοινωνησουμε ολοι. Και τα 10 εκατομμυρια για να απαλλαγουμε οριστικα απο τον ιό…» δηλωσε χαρακτηριστικά ο Μακαριώτατος.

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Α.Γ. λέει:

      Αν τα fake news ήταν αδίκημα, η μισή υφήλιος θα ήταν στη φυλακή.
      Πάντως εσείς αν θέλετε μπορείτε να κάνετε μια μήνυση ώστε να πάω σε τακτική διαδικασία, ακόμα κι αν γλίτωσα το αυτόφωρο.
      Ο ούτως ή άλλως οπαδός της Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών Χρυσοχοϊδης τα έχει μια χαρά με το παπαδαριό, κάνει τα στραβά μάτια που οι ναζί κρύβονται στο Άγιο Όρος και η μόνη του έγνια είναι να στείλει τους μπάτσους του να πιάσουν κανέναν που φοράει σκουλαρίκι ή να ξυλοκοπήσουν κανένα 14χρονο.
      Όσο για το 16% των Ελλήνων που είναι ενεργοί χριστιανοί ορθόδοξοι και πηγαίνουν στις εκκλησίες, ας βγουν χωρίς μάσκα και ας γλωσσοφιληθούν μεταξύ τους, μετά ας πιουν και θεία κοινωνία που «δεν σκοτώνει» όπως μας έλεγε ο Τασσιάς πριν τον σκοτώσει και τον ίδιο, να γλιτώσουμε μια ώρα αρχήτερα απ’ αυτούς. Μόνο από μας να μείνουν μακριά.

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η ΘΑΝΟΣ λέει:

        Μηνύσεις κανει μονο ο φιλος σου ο Χρυσοχοϊδης, οποτε αυτός μπορει και να στην μπουμπουνισει…
        Τωρα νομιζω οτι δεν το εχεις υπολογισει και πολυ καλα το ποσοστο των «ενεργων» Χριστιανων… μπορει να ειναι και 16,35%….
        Οσο για τα γλωσσοφιληματα αυτα νομιζω οτι συνηθιζονται απο τους υπολοιπους τους ΜΗ ενεργους χριστιανους κατα το Μη ενεργο ηφαιστειο….
        Βλεπω παντως οτι τις δικες σου αηδιες (για τον Χρυσοχοϊδη) τις αντεχεις και το διασκεδαζεις… Με τις αηδιες των αλλων (για των Μακαριωτατο) αρπαζεσαι καλο ειναι αυτό….
        Μην συγχιζεσαι… ηρεμησε… Μην παθεις και καμια ανακοπη σαν τον Τασσια που επειδη ηταν θετικος στον κορωνοιο τον χρεωσαν στους νεκρους… ενω ηταν καρδιακος και με σακχαρωδη διαβητη!!!!!!!!

        Μου αρέσει!

      • Μισή πρόταση, δύο (προφανώς ηθελημένα) λάθη.
        α) Ο φίλος των ορθοδόξων χριστιανών Χρυσοχουντίδης δεν είναι φυσικά ο μόνος που «κάνει μηνύσεις». Από πού βγαίνει αυτό; Μηνύσεις κάνουν και όσοι δεν κρύβουν τη στεναχώρια τους που «γλιτώσαμε το αυτόφωρο».
        Το ποσοστό των ενεργών χριστιανών δεν το υπολόγισα εγώ. Το υπολόγισε η τελευταία σχετική έρευνα:

        «όπως προκύπτει, οι Ελληνες δεν είναι στο 99% ορθόδοξοι. Ως ορθόδοξοι κατηγοριοποιούνται σε ποσοστό 90%, ωστόσο από αυτό ένα 16% εκκλησιάζεται εβδομαδιαία, το 61% πάει σπάνια (κάποιες φορές ετησίως), ενώ το 22% δεν εκκλησιάζεται ποτέ.
        Το 12% από αυτούς που δηλώνουν ορθόδοξοι συμβουλεύεται ζώδια, ταρό και μάντεις, ενώ το 11% εμπιστεύεται θρησκευτικούς παραδοσιακούς θεραπευτές.
        Παράλληλα, το 59% πιστεύει στη μοίρα, ενώ το 20% πιστεύει στη μετενσάρκωση, τα οποία φυσικά δεν έχουν κάποια σχέση με την εκκλησιαστική διδασκαλία».
        https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/145581_ellines-hristianoi-orthodoxoi-me-ayximeno-deikti-anektikotitas
        Ο Τασσιάς πέθανε από δηλητηρίαση επειδή δάγκωσε τη γλώσσα του.
        Όσο για σένα, μπορείς να κρατήσεις το δηλητήριό σου. Ακολουθεί σχετικό αυτοτελές δημοσίευμα για τον Τασσιά, μπορείς να το χύσεις εκεί.

        Μου αρέσει!

      • Διασκεδαστικά όσα γραφεις….
        Χρησιμοποιείς έρευνα για τους Ελληνες Ορθοδοξους από τήν άθεη EFSYN;
        Δηλαδή εσύ όταν θελεις π.χ. να δεις κάτι για τα ελληνικά θέματα συμβουλεύεσαι έρευνες των τουρκικών εφημερίδων;
        Ενδιαφερουσα προσεγγιση…
        Οσο για το δηλητηριο αληθινα εχεις περιεργη αντίληψη του χιουμορ…
        Μετα από ένα τέτοιο άρθρο έστω και ως παρωδία μιλάς εσύ για δηλητηριο;
        Αποδείχτηκε ότι η Ορθοδοξία σκοτώνει…..

        Οχι μωρε αυτό δεν είναι δηλητηριο… πλάκα κανουμε….
        Κι όσο για τον Τασσιά γραψε ότι θέλεις, ετσι κι αλλοιώς οι νεκροί δεν μπορουν να σου κανουν μηνυση…
        Γι αυτό είναι και πολυ «ηθικο» να τους κατηγορείς μετά θάνατον…

        Μου αρέσει!

  7. «Αποδείχθηκε ότι η ορθοδοξία σκοτώνει»
    Αυτό το είπε ο Χρυσοχοϊδης?
    Συγκεκριμένα ότι η Ορθοδοξία……, σκοτώνει???
    Επιμένω !!!
    Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι όλης της γης……ΑΚΟΥΤΕ η οχι????

    Μου αρέσει!

  8. Ο/Η Α.Γ. λέει:

    Σπάω τρομερή πλάκα με τους χριστιανούς που σχολιάζουν εδώ αποκαλύπτοντας πόσο γεμάτη από μίσος και μνησικακία είναι η ψυχή τους και πόσο κούφιο το μυαλό τους.

    Μου αρέσει!

  9. Ο/Η χρισταρας λέει:

    Οι πολιτικοι δεν φταιν εμεις φταιμε για ολα αυτα που περναμαι.47 χρονια τους ψηφιζουμαι αδερφια και οι ιδιοι οι αρχιερεις βολευαν κοσμο ως ποτε θα πηγαινε αυτο; Ο δεσποτης χριστος ολα οσα μας χαριζει θα σταματησει. Η αμαρτια. Χτυπησε ταβανι
    Ελεος αδερφια ερχονται και χειροτερα. Μετανοια πρωτου ειναι αργα για ολους.

    Μου αρέσει!

  10. Ο/Η Κούλης λέει:

    Ο κύριος Χρυσοχοΐδης είναι ένας σοβαρός άνθρωπος με αποδεδειγμένο έργο και είμαι σίγουρος ότι δεν ευσταθούν όσα γράφονται.
    Οι ειδικοί επιστήμονες μας λένε ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ μελέτη που αποδεικνύει ότι με την Θεία κοινωνία.
    Αν εσείς που σπάτε πλάκα όπως λέτε είστε καλύτεροι επιστήμονες από τον Μαριοκινη, Λινού Τσιοδρα κλπ και μπορείτε να το αποδείξετε ας την παρουσιάσετε μπας πάρετε και Νόμπελ.

    Μου αρέσει!

  11. Ο/Η Α. λέει:

    ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙς ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΆΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΛΆΚΑ……….ΜΕΙΝΕ ΕΣΥ ΡΕ Π…. ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΑ ΠΑΡΕ ΤΑ ΒΟΥΝΑ …

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Α.Γ. λέει:

      Παραπάνω βλέπουμε μερικά δείγματα χριστιανικού λόγου γεμάτου ευγένεια, καλοσύνη, ευφυία, αγάπη και συγχώρηση.
      Ουγκ .. αρρφ … ζντοινκ …
      Μιλάμε, επίπεδο, όχι αστεία.

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η Άγνωστο; λέει:

        Κι ακόμα παραπάνω βλέπουμεμερικά δείγματα αθεϊστικής ειλικρίνιας, γιατί ως γνωστόν οι άθεοι λένε πάντα την αλήθεια γιατί θέλουνε το καλό του κόσμου…. Η σκατοψυχία σκοτώνει

        Μου αρέσει!

    • Ο/Η Shankara λέει:

      Η ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ερώτηση στην ζωή του ΚΆΘΕ ανθρώπου:
      Τί θέλω να υπηρετήσο στην και με την ζωή μου – το Καλό ή το κακό?!
      Όλο και πιο πολύ υπηρετούν το κακό, πρώτοι πρώτοι ή πολιτική, η δημοσιογράφοι, ή αστυνομική, ή δικαστές, κτλ.

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η Γιάννης λέει:

        Η μάχη του καλού και του κακού είναι μια απολύτως ηλίθια, εξωπραγματική και μεταφυσική αντίληψη που έλκει την καταγωγή της από από σκοταδιστικούς εγκεφάλους. Έχει προκαλέσει τεράστιες, χιλιόχρονες καταστροφές, βία, αίμα, δυστυχία, είναι γεννήτορας του φασισμού και όλων των δικτατορικών και αυταρχικών καθεστώτων (βλέπε Βυζάντιο, μεσαίωνας, θρησκευτικά κινήματα φανατισμένων, κομμουνιστικά καθεστώτα κλπ). Ευθύνεται πλήρως για τα σημερινά αδιέξοδα, χαρακτηρίζει τις ΗΠΑ που υιοθετούν την μάχη «καλού και κακού», κάθε φορά που πραγματοποιούν επιθετικούς πολέμους.
        Πουθενά, ούτε στη φύση ούτε στην ανθρώπινη ιστορία υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα σ’ αυτά, τις εν πολλοίς φανταστικές έννοιες.
        Είναι χριστιανική αφύσικη αντίληψη.

        Αρέσει σε 1 άτομο

  12. Ο/Η Νατάσα λέει:

    Κάντε καμμιά τέτοια μαλ@κια να δείτε τι της πουτ@νας θα γίνει μετά.Αρκετα ανεχτηκαμε, κλείσιμο το Πάσχα και τώρα επανάληψη αλλά μόνο στις εκκλησίες, όλα τα άλλα πέρα από τα είδη ρουχισμού και υποδημάτων λειτουργούν κανονικά.Φτανει πια.

    Μου αρέσει!

  13. Ο/Η Σ.Μ.Γ. λέει:

    Αφού όλες οι Εκκλησίες θα είναι κλειστές κατά την διάρκεια του LOCKDOWN , οι πιστοί δεν θα μπορούν να κοινωνούν.
    Όταν κάποτε ανοίξουν οι Εκκλησίες αφήστε τους πιστούς να διαλέξουν αυτοί αν θέλουν να κοινωνήσουν ή όχι.
    Γιατί να τους επιβάλετε εσείς την απαγόρευση ;
    Είναι πολύ απλό : Πιστεύεις στον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ή δεν πιστεύεις;
    Η θεία κοινωνία είναι το ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΡΙΟΥ, γνωστό επίσης ως το φάρμακο της αθανασίας, η αρχή της ζωής.
    Επιστημονικώς δεν αποδεικνύεται το φάρμακο της αθανασίας, αλλά βλέπουμε κατόπιν τα αποτελέσματα.

    Μου αρέσει!

  14. Ο/Η Α.Γ. λέει:

    Απαντώ στο σχόλιο του χρήστη παραπάνω που χρησιμοποιεί ως εικονίδιο το Διακριτικό του Προέδρου της Δημοκρατίας (για κάποιον τεχνικό λόγο φαίνεται το σάιτ δεν μου επιτρέπει να δημοσιεύσω το σχόλιο ακριβώς από κάτω).
    Η έρευνα την οποίαν παραθέτω δεν διενεργήθηκε από την «άθεη ΕΦΣΥΝ». Απλώς εκεί δημοσιεύθηκε.
    Όπως θα μπορούσες -και θα έπρεπε- να είχες δει πριν σπεύσεις να βάλεις σχόλια και να καυγαδίσεις, η έρευνα αυτή διεξήχθη από ένα διεθνές γραφείο κοινωνικής έρευνας σε 18 χώρες.
    Εάν γνωρίζεις κάποια πιο αξιόπιστη έρευνα, είσαι ελεύθερος να μας την γνωστοποιήσεις.

    Μου αρέσει!

  15. Ο/Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ λέει:

    ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ! ΠΑΡΩΔΙΑ, ΞΕ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ!

    Μου αρέσει!

  16. Αγαπητε δεν καυγαδιζουμε. Απλα εχουμε εναν διασκεδαστικο διάλογο… πανω στο διασκεδαστικο άρθρο που εγραψες… οσο κι αν εχει μεσα του σαφη ψηγματα αθεισμου και αντιχριστιανισμου…
    Θα επρεπε να χαιρεσαι με τοση επισκεψιμοτητα που προκαλεσες. (στο λεω και ως συναδερφος μπλογκερ)

    Το εθνοσημο δεν ειναι του Προεδρου της Δημοκρατίας, είναι το ελληνικο εθνοσημο που φερουμε όλοι οι Ελληνες οταν υπηρετουμε και γενικως εκφραζει την Ελλάδα…
    Απλα ειναι υποχρεωμενος να το χρησιμοποιεί και ο ΠτΔ.
    Κατα τα λοιπα δεν με απασχολουν τετοιες ερευνες οπως καλιστα δεν θα διαβαζα ερευνα περι του πόσοι είναι οι άθεοι στην Ελλάδα σε ένα εκκλησιαστικό σάιτ…
    Ελπιζω να μην εισαι από τους μωροπιστους που διαβαζουν σε ένα συριζαίκο σάιτ, γκάλοπ για τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας ή το αντιστροφο…
    Τελοσπαντων αυτα ειχαμε να πουμε.
    Καλη συνεχεια στο ανίερο «εργο» σου….

    Μου αρέσει!

  17. Ο/Η ΚατερΣατρα12χρ λέει:

    Εγώ το μόνο που θα γράψω για τα παραπάνω που γράφετε και Χριστιανοί και άθεοι είναι ότι προσευχόμαστε και εγώ και όσοι ξέρω ότι το έχουν διαβάσει ειναι να μετανωίσετε σας συνχορέσει ο Θεός (για τους άθεους και αυτούς που βλασφιμούν). Εγώ σας συγχορώ. Επίσης η Ορθοδοξία δεν σκοτώνει. Ούτε βέβαια η Θεια Κοινωνία που ειναι το σόμα και το αίμα το Χριστού. Πώς μπορει να σκοτώσει η Ζωή, η Αγάπη, η Ανάσταση; Εεε..; Λοιπόν σε προκαλώ να διαβάσεις για την Ορθοδοξία σε ένα σάιτ από Χριστιανούς και μετά έλα να μου μιλήσεις

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Α.Γ. λέει:

      Διάβασα σε ένα σάιτ από Χριστιανούς, το kyprianoscy, και είδα ότι εκεί έχει ένα ποστ με θέμα την ανάρτησή μου. Στο κάτω μέρος, μεταξύ των ταγκ, υπάρχει η λέξη «σιωνισμός», χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
      Ήρθα να σου μιλήσω λοιπόν, και να σου πω ότι οι ορθόδοξοι χριστιανοί είναι αντισημίτες.

      Μου αρέσει!

  18. Ο/Η KATERSATRA12 Χρον λέει:

    Θέλω επίσης να σου πω ότι αφού αυτά σύμφωνα με την εφημερίδα του κράτους είναι λάθος και ξέρω ότι δεν στέκουν δεν με αγγίζουν εγώ απλός προσπαθώ να φέρω τα χαμένα πρόβατα πίσω στην πίστη

    Μου αρέσει!

  19. Ο/Η ΚΑΤΕΡΣΑΤΡΑ12ΧΡ λέει:

    Και κατι τελευταία που απευθύνεται στον ή στην ΑΓ. Το να είσαι Χριστιανός είναι τιμή. Επίσης για να είσαι καλός άνθρωπος, κάτι που προφανώς δεν είσαι γιατί βλάσφημεις τα αδελφια σου, χρειάζονται 2 πραγματα οπως μας εχουν αποδιξει οι προγονοι μας το 1821, το 1940 ακομα και στο Βυζάντιο: πρωτο και ΒΑΣΙΚΌΤΕΡΟ Του Χριστού τη Πίστη την Αγία και το δεύτερο ως αποτελεσμα του πρωτου της Πατρίδος, που από ότι φαίνεται είσαι η ντροπή, η Ελευθερία. Επίσης θα έπρεπε η να ντρέπεσε που σαν ανέφθηνο παιδαρελη βλάσφημεις, με ψευτιές πάντα γιατί αυτή είναι και η πίστη σου (αν πιστεύεις) ξένους. Ντροπή σου. Εγώ σας γράφω ποια είμαι στο όνομα μου εσεις; Όχι βέβαια. Φοβάστε. Φοβάστε την αλήθεια. Ψεύτες! Θα παιθενα για τον Ιησού Χριστού και Θεό Μου! Εσει για αυτά που πιστεύεις προφανώς και δεν θα πέθενες.

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Α.Γ. λέει:

      Τρέλα πουλάς κυρά μου;
      «Γράφεις ποια είσαι»;
      Ποια είσαι δηλαδή; Η «ΚΑΤΕΡΣΑΤΡΑ12ΧΡ»;
      Τι είναι αυτό; Αυτό δεν είναι όνομα.
      Ο Α.Γ. είναι αυτός που έχει γράψει ή μεταφράσει τα περισσότερα σημειώματα σε αυτό το μπλογκ. Για να μη γράφω διαρκώς ολόκληρο το όνομά μου, στα σχόλια βάζω απλώς τα αρχικά.
      Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης μιλάμε.
      Πρόσεχε μην πάθεις τίποτε από τον πολύ χριστιανισμό.

      Μου αρέσει!

  20. Ο/Η effiege@gmail.com λέει:

    Αν σου πω ότι ξέρω ότι αυτά που λες είναι λάθος και δεν με αγγίζουν εσει θα συνεχίσεις να στέλνεις. Γιατί αυτό ξέρεις μόνο να κάνεις δηλέ. Που γράφεις πίσω από την οθόνη της συσκευής σου χωρίς κάνεις να ξέρει ποιος είσαι. Από εδώ και πέρα για εμένα είσαι μόνο ένας δήλος και ψευτης . Έτσι θα σε φωνάζω και εγώ και όποιος έχει ψυχή. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η SATRA12XRO

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Α.Γ. λέει:

      Ε, τι υπομονή 🙂
      Ας τα γράφουν. Ας βρίζουν και ας απειλούν. Αυτοί εκτίθενται. Αποκαλύπτουν πόσο υποκριτές είναι και πόσο άσχετοι με τη θρησκεία στην οποία παριστάνουν ότι πιστεύουν.

      Μου αρέσει!

  21. Ο/Η ΚΑΤΕΡΣΑΤΡΑ12ΧΡ λέει:

    Και να ξέρεις ότι επικοινώνησα με τον πνευματικό μου και μου είπε να μην σου δίνω σημασία. Να σε συγχωρέσω και να αποχωρήσω γιατί δεν μιλάς εσύ αλλά ο διάβολος στον οποίο πιστεύεις . Οπότε σε συγχωρώ και σε αποτασομε σατανά. Ας σε συγχωρέσει και ο Θεός.

    Μου αρέσει!

  22. Ο/Η Άγνωστο; λέει:

    Δε θα πω για τον αν η θεία κοινωνία κολλάει ή όχι. Μονάχα αναρωτιέμαι γιατί ο συγγραφέας αυτού του εκτρώματος δεν απαντάει σ αυτούς που λένε για …….Φακές Νέα ενώ έχει το θάρρος ν απαντήσει σε αυτους που λένε πως δε κολλάει. Τον προκαλώ να απαντήσει. Και για του λόγου το αληθές (το αληθές άγνωστη λέξη για τον blogger) το κανονικό μήνυμα του «Χρυσο»χοίδη είναι https://www.romfea.gr/images/article-images/2020/11/romfea/minima14.jpg

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Α.Γ. λέει:

      Ο συγγραφέας αυτής της παρωδίας δεν απαντάει σ αυτούς που λένε για …….Φακές Νέα διότι τους θεωρεί βλάκες.
      Η ανάρτηση αυτή, ήδη εξ αρχής, έφερε φαρδιά-πλατιά πάνω από τον τίτλο της, με κεφαλαία γράμματα, το ταγκ «ΠΑΡΩΔΙΑ».
      Για όσους δεν το είδαν, εγώ και τουλάχιστον δύο άλλοι χρήστες το επισήμαναν στα σχόλια.
      Ο ανώνυμος σχολιαστής/ σχολιάστρια που υπογράφει «ΑΓΝΩΣΤΟ» εξακολουθεί να παριστάνει τον βλάκα, (εκτός κι αν είναι και δεν τον παριστάνει), και να ρωτάει «γιατί δεν απαντάω».
      Τι να απαντήσω; Ποια είναι η ερώτηση; ΠΑΡΩΔΙΑ μιλάμε. Ξέρεις ελληνικά; Αν όχι, άνοιξε ένα λεξικό να μάθεις τι διαφέρει η παρωδία από τις ψευδείς ειδήσεις. Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο.

      Μου αρέσει!

  23. Ο/Η ΚΑΤΕΡΣΑΤΡΑ12ΧΡ λέει:

    Μίλησα με τον πνευματικό μου και μου είπε να μην σου δίνω σημασία και να αποχωρήσω και να σε συγχωρέσω γιατί δεν μιλάς εσύ αλλά ο διάβολος στον οποίο πιστεύεις. Έτσι συγχωρεμένος και ελπίζω να σε συγχωρέσει και ο Θεός. Ο αληθινός Θεός. Αντίο και ας γίνει το θέλημα του Κυρίου. Καλό κουράγιο στους υπόλοιπους με αυτόν που μπλεξατε

    Αρέσει σε 1 άτομο

  24. Ο/Η Άγνωστο; λέει:

    Και όσο για τον Ιωάννη Τασσιά (Θεός σχωρεστονε) ή και κάθε δεσπότη/παπά που κολλάει τον ιό. Μια ερώτηση: Αν ο ανθρακωρύχος κολλήσει covid σημαίνει ότι τον είχε κολλήσει στο ανθρακωρυχείο? Ξέρω θα μου πεις δουλειά του είναι οπότε είναι πιθανότερο. Αλλά δεν είναι έτσι. Ο ανθρακωρύχος/παπάς/δεσπότης κυκλοφορεί, βγαίνει στο δρόμο, πάει στο Φαρμακείο, στο ιατρείο, πάει στο σούπερ μάρκετ κ.λ.π.κ.λ.π. Το ότι είναι παπάς δε σημαίνει ότι δεν είναι πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. Ο καθένας μπορεί να κολλήσει τον Ιό οπουδήποτε, γιατί ο Ιός υπάρχει οπουδήποτε. Και στις Εκκλησίες ΑΛΛΑ και στο ψιλικατζίδικο, και παντού. Για τη θεία κοινωνία θα μιλήσω άλλη φορά.

    Μου αρέσει!

    • Ναι, αυτό ακριβώς σημαίνει.
      Ιδίως αν προηγουμένως αυτός ο ανθρακωρύχος δεν έπαιρνε κανένα μέτρο προφύλαξης και μάλιστα δημόσια και με σοβαροφανές ύφος διακήρυσσε ότι στα ανθρακωρυχεία δεν είναι δυνατό να κολλήσει κανείς.

      Μου αρέσει!

      • Ο/Η Άγνωστο; λέει:

        Αυτός δεν έλεγε ότι στο ανθρακωρυχείο δεν κολλαέι, άλλοι τα λενε αυτά που δεν είναι άξιοι να είναι ανθακωρύχοι και δεν τιμούν την στολή ανθρακωρύχου που φοράνε. Αυτός χαιρέτισε τα μέτρα στα ανθρακωρυχεία, και μάλιστα καταδίκασε τους αρνητές μάσκας και κορονοϊού στα ανθρακωρυχεία. Αυτός είπε μόνο ότι οι γαιάνθρακες άμα τους φας δεν κολλάς (άλλο θέμα). Φορούσε μάσκα. Τον φάγατε όμως τον άνθρωπο γιατί του φίλησε το φέρετρο το παιδάκι άλλου ανθρακωρύχου . Εντωμεταξύ αυτός ήταν στο ανθρακωρυχείο του Ανθρακωρύχου Δημητρίου με άλλο ανθρακωρύχο που είπε ότι δεν κόλλησε Ιό σε ανθρακωρυχείο αλλά σε κοινωνική εκδήλωση. Το θέμα όμως είναι, όπως έγραψα και παραπάνω, ότι ο ανθρακωρύχος δεν κολλάει μόνο στο ανθρακωρυχείο. Ακόμα και αν δεν φόραγε μάσκα στο ανθρακωρυχειο, μπορεί να τον κόλλησε αλλού τον Ιό.

        Μου αρέσει!

  25. Ο/Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ λέει:

    Μπήκα στο προφίλ του Υπουργού Χρυσοχοΐδη στο facebook και άκουσα το μήνυμα! Έχετε βάλει αρκετή σάλτσα στο υποτιθέμενο κείμενο του Υπουργού! Δεν ντρέπεσθε να γράφετε face news και να τρομοκρατείτε τον κόσμο! Ευτυχώς που υπάρχουν αρκετοί έξυπνοι άνθρωποι και σας πήραν χαμπάρι. Λυπάμαι! Ο Θεός να σας ελεήσει!

    Μου αρέσει!

    • A) Face news θα πει «ειδήσεις του προσώπου».
      Β) Το να «πάρεις χαμπάρι» ότι το παραπάνω κείμενο δεν είναι το πραγματικό μήνυμα του υπουργού, δεν απαιτείται καμία ιδιαίτερη ικανότητα. Αρκούσε απλώς να διαβάζατε την ανάρτηση, η οποία -ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ- ρητά αυτοπαρουσιαζόταν ως ΠΑΡΩΔΙΑ.
      Βρέθηκαν όμως αρκετοί ηλίθιοι άνθρωποι ώστε να πιστέψουν ότι ήταν αληθινό και να νιώσουν την ανάγκη να ψάξουν για να «ανακαλύψουν» αυτό που βρισκόταν μπροστά στα μάτια τους και τους δινόταν ως τροφή μασημένη.

      Μου αρέσει!

  26. Ο/Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ λέει:

    Σας ευχαριστώ εν πρώτοις για τη διόρθωση του λάθους, το οποίο έγινε από κεκτημένη ταχύτητα. Όσον αφορά τα μπερδέματά σας με τη λέξη «παρωδία» και τον τίτλο, δεν με αφορούν. Το μόνο που έχω να σας πω είναι ότι σας λυπάμαι για το επίπεδό σας!

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Α.Γ. λέει:

      Κύριέ μου, εξακολουθείτε να παριστάνετε τον βλάκα. Εκτός κι αν είστε πραγματικά.
      Ποια «μπερδέματά μου»;
      Το μπέρδεμα είναι όλο δικό σας.
      Εγώ ήμουν σαφέστατος: δήλωσα ρητά εξ αρχής ότι κάνω παρωδία, και έκανα παρωδία. Εσείς δεν το καταλάβατε.

      Μου αρέσει!

  27. Ο/Η Δημήτρης λέει:

    Είναι εντυπωσιακό να διαβάζει κανείς τα σχόλια αυτών των ανθρώπων στον 21ο αι. Είμαι σίγουρος ότι όλες αυτές οι ψεκασμένες, θεοκρατικές ανοησίες πολύ δύσκολα θα εκφέρονταν πρόσωπο με πρόσωπο. Η διαμεσολάβηση του διαδικτύου και της ανωνυμίας που παρέχει κάνει τα άτομα αυτά να γράφουν όλα όσα ντρέπονται να πουν.

    Αρέσει σε 1 άτομο

  28. Ο/Η ΓΕΧΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ #2 λέει:

    Να σου κάνω μια ερώτηση συγγραφέα της »παρωδίας»; Αφού ήξερες ότι εάν ανεβάσεις κάτι τέτοιο θα προσβάλεις κάποιους και θα προκαλέσεις και τον θυμό κάποιων άλλων γιατί να το ανεβάσεις ; Μάλλον μην απαντήσεις. Ξέρω ήδη την απάντηση βλέποντας πόσο απαίσια απαντάς στους παραπάνω ανθρώπους που προσπαθούν να σου ανοίξουν τα μάτια. Τους περιφρονείς, τους βρίζεις, τους ειρωνεύεσαι και πάνω από όλα παραποιείς τα λόγια τους και τα κάνεις προσβλητικα. Τι θες από τις ζωές μας διάολε; Παράτα μας επιτέλους!

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Α.Γ. λέει:

      To ανέβασα γι’ αυτό ακριβώς: για να προσβάλω και να προκαλέσω τον θυμό εκείνων που προσέβαλαν προηγουμένως εμένα. Δηλαδή όχι εμένα ως άτομο· τις συνταγματικές ελευθερίες και την ισότητα των πολιτών.
      Δεν θέλω απολύτως τίποτε από τη ζωή σας. Άσκησα το συνταγματικό μου δικαίωμα να διατυπώνω ελευθέρως τους στοχασμούς μου, όπως χιλιάδες άλλοι άνθρωποι κάθε μέρα. Όποιος ενδιαφέρεται, τους διαβάζει. Όποιος όχι, τους αγνοεί. Εγώ δεν ήρθα να πω τίποτε στον/ στην «ΓΕΧΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ #2», ούτε ασχολήθηκα καν με αυτούς (πώς θα μπορούσα άλλωστε; Μέχρι χθες ούτε γνώριζα την ύπαρξη του/ της/ των ανωνύμων που υπογράφουν με αυτό το ψευδώνυμο. Ούτε και τώρα γνωρίζω κάτι άλλωστε, πέρα από αυτό το σχόλιο).
      Διάολο να πεις τη θεία σου. Μου προσάπτεις κιόλα ότι … βρίζω. Ποιον έβρισα; Δείξε μου μία βρισιά που χρησιμοποίησα. Αν έχεις δίκιο, θα τη σβήσω και θα ζητήσω συγνώμη.
      Εσύ/ εσείς είστε αυτοί που πρέπει να παρατήσετε εμένα. Εγώ δεν σας έπιασα· εσείς με πιάσατε.

      Μου αρέσει!

  29. Ξέρεις κάτι είσαι η πηγή του κακού. Είσαι ένα φίδι. Με συγχωρείς (αν σου το επιτρέπει το επίπεδό σου. Το οποίο παρεμπιπτόντως είναι λίγο χαμηλότερο από ενός 5χρονου παιδιού). Προσβάλω το ζώο χαρακτηρίζοντας το με εσένα. Είσαι η προσωποίηση του διαβόλου! Η κακία η ίδια!

    Μου αρέσει!

  30. Ο/Η ΓΕΧΑ ΚΑ #2 λέει:

    Αυτό που γράφεις ποιο πάνω δεν δικαιολογούν γιατί το ανέβασες το κείμενο παραπάνω (τις »φακές» news λέω γιατί σε έχω ικανό να μην έχεις καταλάβει). Και επίσης θέλω να σου πω ότι εσύ παραβίασες πρώτα το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας προσβάλοντας τους Ορθοδόξους. Λοιπόν για πες μου το αρρωστημένο μυαλό σου(γιατί για να προσπαθείς να βλάψεις ανθρώπου που ούτε καν ξέρεις και δεν σου έχουν κάνει και τίποτα πρέπει να είσαι άρρωστος) να σκεφτεί(αν μπορεί να το κάνει επιτέλους γιατί μέχρι τώρα ήταν ,αν υπάρχει, σε αδράνεια) κάτι για να δικαιολογήσει τις πράξεις και τα λόγια του με σοβαρά επιχειρήματα.

    Μου αρέσει!

  31. Ο/Η ΓΕΧΑ ΚΑ #2 λέει:

    Παραπάνω έναν άνθρωπο τον αποκάλεσε η αφεντιά σας ΒΛΑΚΑ. Την θεία μου (που παρεμπιπτόντως την λένε Αλίκη) δεν έχω κανέναν λόγο να την πω διάολο γιατί είναι μια πολύ καλή και ευσεβής γυναίκα σε αντίθεση με εσένα που πρέπει να είσαι δαιμονισμένος\η για να θες να βλάψεις με κάθε τρόπο μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων που ούτε καν ξέρεις. Και για να απαντήσω και στο τελευταίο που έγραψες πως να σε πιάσω αν κρύβεσαι πίσω από τον υπολογιστή σου. (Γιατί στις βλακείες μς βλακείες απαντάς)

    Μου αρέσει!

    • Φυσικά τον αποκάλεσα βλάκα, διότι είναι.
      Και εσένα/ εσάς αποκαλώ βλάκα, διότι κι εσύ είσαι.
      Επίσης είσαι ανελλήνιστη/-ος/-οι, ψυχοπαθείς και κακόπιστες. Συνεχίζεις να πιπιλάς την καραμέλα τού «κρυψίματος πίσω από τον υπολογιστή», ενώ οι μόνες που κρύβεστε είστε εσείς. Τα δικά μου στοιχεία είναι δημόσια, δημοσιότατα. Αλλά όποιος θέλει να παριστάνει το βλάκα, ή όποιος είναι πραγματικά, κάνει ότι δεν τα βλέπει για να μπορεί να συνεχίζει να κλαψουρίζει.
      Όποιος πιστεύει σε δαίμονες που καταλαμβάνουν ανθρώπους, είναι γελοίος και άξιος της περιφρόνησής μου. Δεν είναι θρησκεία να πιστεύεις σε δαίμονες. Είναι δεισιδαιμονία.

      Μου αρέσει!

  32. Ο/Η ΓΕΧΑ ΚΑ #2 λέει:

    Δεν πιστεύω σε δαίμονες. Στον Ιησού Χριστό πιστεύω. Όμως όπου υπάρχει καλό υπάρχει και κακό σε αυτή την περίπτωση είσαι εσύ ο δαιμονισμένος. Επίσης σε λέω διάολο γιατί είσαι ο ίδιος ο διάολος για να έχεις τόση κακία και τόσο μίσος και κακία. Επίσης μου αρέσουν πολύ παραπάνω οι σοκολάτες από τις καραμέλες. Και να ξέρεις ότι κανείς δεν κλαψουρίζει αλλά λέει την αλήθεια την οποία ψεύτες σαν εσένα την φοβούνται. Για αυτό και βλασφημούν την αλήθεια, δηλαδή τον Χριστό.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.