Πολιτική

Ο κορωνοϊός τράβηξε τη μάσκα της Ορθοδοξίας

Μια που οι χριστιανοταλιμπάν ειδωλολάτρες γνωμάτευσαν ότι το παρόν μπλογκ είναι «ο δαίμονας προσωποποιημένος», θα προσπαθήσουμε να σταθούμε αντάξιοι του χαρακτηρισμού και να τους εισφέρουμε εις πειρασμόν ακόμα μία φορά

NU

Ο κορωνοϊός τράβηξε τη μάσκα της Ορθοδοξίας

[Να θεραπεύονται οι Επίσκοποι με μετάληψη και αγιασμό και να μην πιάνουν θέση στις εντατικές και στα C-130]

Κώστας Γρηγοριάδης-«Εφ.τ.Συντακτών»

του Αναγνώστη Λασκαράτου

Ούτε ένας ΟρθόδοξοςΕπίσκοπος σε όλη την οικουμένη δεν βγήκε να αποκηρύξει την δολοφονική ορθόδοξη αίρεση του καινοφανούς αυθαίρετου δόγματος της ιοκτόνου δύναμης της θείας κοινωνίας, η οποία δεν στηρίζεται ούτε έστω σε κάποιο κείμενο ενός φανατικού αγίου βυζαντινού πατέρα, αλλά είναι πρόσφατο δογματικό εφεύρημα του 21ου αιώνα και αποτελεί μια εγκληματική εξουσιαστική απάτη, ισάξια της επίσης νέας, ορθόδοξης κρατικής αίρεσης του εθνοφυλετισμού.

Κανείς Αρχιεπίσκοπος δεν έχει ομολογήσει δημόσια (γιατί κατ’ιδίαν γελάνε), αυτό που ομολόγησε αμέσως η μεγαλύτερη χριστιανική Εκκλησία και ο πρωτόθρονος Επίσκοπος της Ρώμης, πως δηλαδή η μετάληψη μεταδίδει τον ιό και πως η χρήση του ίδιου κουταλιού είναι έγκλημα. Η μοναδική στον χριστιανικό κόσμο ελεεινή απάτη του Αγίου Φωτός, δεν θεωρείται επαρκής για την εξουσιαστική μανία των Ορθόδοξων Επισκόπων.

Πρώτος πέθανε (30.3) ο Σέρβος Επίσκοπος του Βαλίεβο Μιλούτιν, ακολούθησε στην Ουκρανία ο Βενιαμίν, Επίσκοπος Ζελεζνόγκορσκ και Λογκόφσκ που είχε δηλώσει «ότι ο ιός είναι έργο του διάβολου και αν δεν θέλει ο Θεός δεν παθαίνει κανείς τίποτα» (romfea-27.4). Σειρά πήρανε ο χαφιές του Τσαουσέσκου  Aρχιεπίσκοπος Σουτσεάβας και Ρανταούτι Ποιμήν, ο μητροπολίτης πρώην Αστραχανίου και Καμιζιάκ Ιωνάς, ο Βαρνάβας Μητροπολίτης Τσεμποξάρι και Τσουβάς, ο Βούλγαρος μητροπολίτης Δοροστόλου Αμβρόσιος, ο Σέρβος εθνικιστής μητροπολίτης Μαυροβουνίου Αμφιλόχιος και τη νεκρική πομπή έκλεισε προς το παρόν ο Λαγκαδά Ιωάννη, που έπεσε θύμα της χωρίς μάσκες λειτουργίας του Αγίου Δημητρίου. Ταυτόχρονα αρχικά, ασθένησαν άλλοι τρεις Επίσκοποι, ο πρωτοσύγκελος του πατριαρχείου Μόσχας  μητροπολίτης Διονύσιος του Βοσκρεσένκ, ο Πρύτανης της Θεολογικής Ακαδημίας της Μόσχας  επίσκοπος Πιτιρίμ, και ο ηγούμενος της Λαύρας του Αγ.Σεργίου επίσκοπος Παράμονος και αργότερα (27.8) οχτώ Αγιοταφίτες, Μητροπολίτες (και Αρχιμανδρίτες, σε άγνωστη αναλογία), των οποίων τα ονόματα δεν ανακοίνωσε ποτέ το ασύδοτο αυτό πατριαρχείο που προσπάθησε να κρύψει το γεγονός. Ακολούθησε (9.9) ο πατριάρχης Ουκρανίας Φιλάρετος, που απέδιδε τον ιό στην ομοφυλοφιλία, ο Κύπριος Κιτίου Νεκτάριος (16.9), ο Σέρβος πατριάρχης Ειρηναίος και o Toποτηρητής της σερβικής Εκκλησίας του Μαυροβουνίου μητροπολίτης Βουντίμλιε και Νίκσιτς  Ιωαννίκιος (4/ και 5.11),  ο Ιερισσού Θεόκλητος (5.11), ο Καλαβρύτων Ιερώνυμος (10.11), ο βοηθός Επίσκοπος Ωλένης Αθανάσιος (Ηλεία), ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος (11.11). Στις 14.11 ανακοινώθηκε πως ο κορωνοϊός, διαπέρασε το προστατευτικό νέφος του αγιασμού και τα σταγονίδια της Μεταλήψεως και προσέβαλε τον ιερό Αμβρόσιο της Αιγιαλείας, ο οποίος τον μετέδωσε και σε 9 μοναχές της Μονής Βερίνου. Ακολούθησαν o Βεροίας Παντελεήμων (15.11) οποίος το διέψευσε, ο Έλληνας επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας Αγαθόνικος και ο Κίτρους Γεώργιος (17.11) Στις 12.11 η Ι.Σύνοδος μπήκε σύσσωμη σε καραντίνα (12.11) και έτσι αποκαλύφθηκε η ασθένεια ενός και αμέσως μετά και τεσσάρων μητροπολιτών που όλοι τους κρύβονται (λίγο μετά-έγιναν «τουλάχιστον δέκα»-ant1news/gr, 11.11-22:52), ενώ 14 ημέρες μετά το φιάσκο της αμάσκωτης γιορτής και του συνωστισμού του Αγ.Δημητρίου, αλλά και της ανταλλαγής ευχετηρίων επισκέψεων στα σπίτια μεταξύ συγγενών και φίλων, η Θεσσαλονίκη διεκδικεί από τον κρυπτόμενο από τον επίσημο χάρτη της πανδημίας Άθωνα (που απότομα στις 12/11 ανακοίνωσε πως έκλεισε), την πρωτιά του ποσοστού των κρουσμάτων.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

Ροΐδη και Λασκαράτου Εμμονές

[Να θεραπεύονται οι Επίσκοποι με μετάληψη και αγιασμό και να μην πιάνουν θέση στις εντατικές και στα C-130]

Κώστας Γρηγοριάδης-«Εφ.τ.Συντακτών»

τουΑναγνώστη Λασκαράτου

Ούτε ένας Ορθόδοξος Επίσκοπος σε όλη την οικουμένη δεν βγήκε να αποκηρύξει την δολοφονική ορθόδοξη αίρεση του καινοφανούς αυθαίρετου δόγματος της ιοκτόνου δύναμης της θείας κοινωνίας, η οποία δεν στηρίζεται ούτε έστω σε κάποιο κείμενο ενός φανατικού αγίου βυζαντινού πατέρα, αλλά είναι πρόσφατο δογματικό εφεύρημα του 21ου αιώνα και αποτελεί μια εγκληματική εξουσιαστική απάτη, ισάξια της επίσης νέας, ορθόδοξης κρατικής αίρεσης του εθνοφυλετισμού.

Κανείς Αρχιεπίσκοπος δεν έχει ομολογήσει δημόσια (γιατί κατ’ιδίαν γελάνε), αυτό που ομολόγησε αμέσως η μεγαλύτερη χριστιανική Εκκλησία και ο πρωτόθρονος Επίσκοπος της Ρώμης, πως δηλαδή η μετάληψη μεταδίδει τον ιό και πως η χρήση του ίδιου κουταλιού είναι έγκλημα. Η μοναδική στον χριστιανικό κόσμο ελεεινή απάτη του Αγίου Φωτός, δεν θεωρείται επαρκής για την εξουσιαστική μανία των Ορθόδοξων Επισκόπων.

Πρώτος πέθανε (30.3)…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 394 επιπλέον λέξεις

Κλασσικό

4 σκέψεις σχετικά με το “Ο κορωνοϊός τράβηξε τη μάσκα της Ορθοδοξίας

 1. Ο/Η Γιάννης λέει:

  Μάλλον, δεν θα μπουν στον πειρασμό να σχολιάσουν.
  Υποθέτω πως κατάλαβαν κάποια στιγμή – οι περισσότεροι – την γκάφα τους να πάρουν στα σοβαρά την ανάρτηση περί δηλώσεων του Χρυσοχοϊδη, κατόπιν δεν είχαν το θάρρος να το αναγνωρίσουν και να τελειώσει το θέμα εκεί.
  Και το γύρισαν στις κατάρες και τους αφορισμούς, ώστε να φύγουν από το θέμα (που ήταν η παρωδία) και να το μεταθέσουν σε.. θεολογικό επίπεδο.
  Δηλαδή, έκαναν θόρυβο – σαν αυτό που βγάζει η άδεια κατσαρόλα – για να σκεπάσουν την γκάφα του νευρωσικού, που δεν γνωρίζει ότι τα πράγματα μερικές φορές δεν είναι έτσι όπως φαίνονται (εφαρμόζουν: πίστευε και μη ερεύνα).
  Τώρα, φοβούνται μήπως κάνουν πάλι γκάφα.. χεχεχε!

  ΥΓ
  καλά, κάποιοι, ίσως να αισθάνονται ως οι.. πολεμιστές του θεού.
  Χτύπησαν, με την βοήθεια του Ιησού, και αποχώρισαν!
  Εν τούτω νίκα!

 2. κε Γαβριηλίδη, χαίρετε.
  Παρακολουθώ την αρθρογραφία σας και τη βρίσκω συχνότατα πολύ ενδιαφέρουσα.
  Εξεπλάγην όμως απ’την επιλογή σας να αναδημοσιεύσετε κείμενο απ’το ιστολόγιο των Ροίδη-Λασκαράτου.
  Θα γνωρίζετε ασφαλώς ότι αμφότεροι επάξια έχουν κερδίσει τον τίτλο του ακραίου κέντρου αν όχι της ακροδεξιάς.
  Δε χάνουν ευκαιρία να δημοσιεύουν υμνητικά για την ακροδεξιά συμμορία που μας κυβερνάει σχόλια αλλά και χολερικά-εμετικά, ενίοτε ρατσιστικά, σχόλια για την αριστερά και δη τον ΣΥΡΙΖΑ.
  Προσωπικά ουδεμιά πολιτική σχέση έχω με τον ΣΥΡΙΖΑ, πλην όμως εύκολα αντιλαμβάνομαι ότι πίσω απ’τα εν λόγω σχόλια των «κυρίων» κρύβεται το απύθμενο μίσος και μένος τους για τους λαικούς ανθρώπους αυτής της χώρας.
  Καταλαβαίνω την οργή σας για την προκλητική συμπεριφορά και στάση της ιεραρχίας της ορθόδοξης εκκλησίας αλλά πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να επιστρατεύουμε αβασάνιστα κείμενα «ακροκεντρώων» ή ακροδεξιών, καλύτερα, σχολιαστών για να ενισχύσουμε τις θέσεις μας.
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων

 3. α) Καταρχάς ένα διαδικαστικό:
  δεν ενέκρινα ένα σχόλιο το οποίο είχε ταυτόσημο περιεχόμενο με το προηγούμενο, αλλά διαφορετική υπογραφή. Υποθέτω ότι υποβλήθηκε εκ παραδρομής δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο.
  β) Όσα λέτε επί της ουσίας, ΟΚ, τα σημειώνω. Δεκτή η παρατήρηση. Εγώ δημοσίευσα αυτή την ανάρτηση επειδή την βρήκα ενδιαφέρουσα και επειδή θεωρώ ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει δημόσια προς μια θετική κατεύθυνση. Δεν έλαβα υπόψη μου την υπόλοιπη αρθρογραφία του συγκεκριμένου μπλογκ, την οποία για να είμαι ειλικρινής δεν έχω παρακολουθήσει λεπτομερώς.

  • κε Γαβριηλίδη σας χαιρετώ και πάλι.
   Ευχαριστώ πολύ που κάνατε τον κόπο να μου απαντήσετε.
   Χαίρομαι πολύ που έχουμε πιθανόν παραπλήσιες αντιλήψεις για το «ακραίο κέντρο».
   Πολύ σωστά καταλάβατε ότι τα δύο πανομοιότυπα κείμενα τα υπέβαλε το ίδιο πρόσωπο.
   Τυχαίνει να έχω κι ένα blog με τίτλο againstcapitalism και μπερδεύτηκα.
   Θα σας παρακαλούσα πολύ, αν δεν σας κάνει κόπο, να σβήσετε τη δεύτερη στη σειρά ανάρτηση υπό την επωνυμία againstcapitalism.
   Είμαι σκράπας στα ιντερνετικά και τάκανα θάλασσα.
   Παρακαλώ το παρόν να μην το δημοσιεύσετε.
   Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για την ταλαιπωρία.
   Μετά τιμής
   Γιαννόπουλος Ηλίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.